Kerozo


Ga naar de inhoudsopgave

Zonneweringen

Zonweringen

Zowel binnen - als buitenzonweringen: zonnetenten, screens, verandazonweringen, terrasoverkapping, uitvalschermen.

Buitenzonwering is zowel aangenaam voor koelte op je terras als in huis. Ze houden rechtstreekse zonnestralen buiten.

1. Zonnetenten: zijn verkrijgbaar in open casette uitvoering, met of zonder draagbuis. Het armatuur, vervaardigd uit geextrudeerd aluminium is verkrijgbaar in standaardkleuren of in meerdere ral-kleuren. Ze kunnen een uitval tot 3.5 meter bereiken, met één model kunnen we tot een uitval van vier meter gaan. De bediening kan zowel met stangbediening als elektrische bediening. Bij een zon-windautomaat loopt het doek automatisch uit bij felle zonneschijn en bij hevige wind trekt het doek zich automatisch terug. Afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.
2. Screens: verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% zonnewarmte buiten. De doeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. Er is een uitgebreid gamma aan kleuren voor het doek. Verduisterende uitvoeringen zijn ook mogelijk maar deze worden wel binnen geplaatst. De bediening kan zowel manueel (lint en stang) als elektrisch.
3. Verandazonwering: dankzij een verandazonwering kan u het ganse jaar door genieten van uw veranda. Met behulp van deze zonnewering houdt u de temperatuur onder controle en breekt u het felle zonlicht. Dankzij het doek worden de zonnestralen geblokkeerd voor ze het glasoppervlak bereiken. De zon-windautomaat rageert op alle weersomstandigheden.
4. Terrasoverkapping: LAVANZA, brengt schaduw en verkoeling op uw terras. Kan zowel bij zon en regen gebruikt worden zodat men zich volledig beschermd voelt onder een waterdichte luifel en bij zon gevrijwaard voelt aan UV-stralen. Permanente eindcontroles bevestigen de extreme kwaliteit waardoor probleemloos 5 jaar garantie wordt gegeven. Kan besteld worden met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 6 meter. De Lavanza wordt sterk aangedreven door een sterke buismotor.
5. Uitvalschermen: bieden een goed alternatief voor kleine ramen. Zijn verkrijgbaar in breedtes tot vier meter en een maximale uitval van 1,50 meter. Naast de standaardkleuren kunnen deze uitvalschermen gemoffeld worden in elke gewenste Ral-kleur.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu