Kerozo


Ga naar de inhoudsopgave

Vliegenramen & deuren


Vliegenramen en deuren


Vliegenramen

Een vliegenraam zorgt ervoor dat vliegen en anderen insecten geen enkele kans maken om binnen te geraken. De vliegenramen kunnen worden aangepast aan elke willekeurige raampartij. Door middel van een klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen en net zo eenvoudig weer te plaatsen.

Technische omschrijving

Het pvc-snoer bestaat uit een vol materiaal, dit pvc materiaal doorstaat temperatuursverschillen van minimaal -20C tot maximaal +50C. Het snoer houdt winter en zomer dezelfde spanning. Verkrijgbaar in de kleuren zwart of grijs.
Het raamwerk bestaat uit aluminium, leverbaar in elke gewenste gemoffelde Ral-kleur. De kleurenechtheid blijft gegarandeerd en is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deur en raampartijen.
Het insectengaas is een Belgisch product dat wordt gemaakt uit een onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel. De gaas is stootvast, roestvrij, kleurvast en zelfdovend. Het gaas kan temperatuurschommelingen doorstaan van -35C tot 120C. De maasmaat is 1,2mm x 1,38mm, klein genoeg om insecten buiten te houden.
De hoekverbindingen zijn vervaardigd uit pvc -materiaal, voorzien van extra dwarsverbindingen, in het zichtbare gedeelte zorgen deze hoekverbindingen voor een perfecte verbinding. De hoekverbindingen zijn kleurvast en leverbaar in wit, zwart, grijs, bruin of beige.
Het inox klemstuk wordt gemonteerd op het bovenste gedeelte van het raamwerk. Deze zijn uitgevoerd met verende schroeven zodat men het vliegenraam makkelijk in en uit het raam kan nemen. Aan het onderste gedeelte zitten dezelfde klemstukken, weliswaar zonder verende systeem.Vliegendeuren

Idem als vliegenramen, de vliegendeur wordt uitgevoerd met een schopplaat om beschadigingen door schoenen te voorkomen. Kan ook voorzien worden met een poezen- of hondenluik. Een pneumatische pomp zorgt ervoor dat de deur zich vanzelf zacht sluit. Een extra garantie tegen ongewenste vliegende bezoekers.

Technische omschrijving

Idem als vliegenramen
De zwaar uitgevoerde scharnieren worden verdeeld over de hoogte van de deur en garanderen een probleemloos draaien. Door verschillende bevestigingspunten op de kader en de deur is elk scharnier vrij van speling. De rondellen waarborgen een geluidloze werking en de schroeven zijn van roestvrij staal.
Het aanslagrubber garandeert een perfect aansluiten van de vliegendeur met de kader. Door de
Veerkracht sluit de deur.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu