Kerozo


Ga naar de inhoudsopgave

ActiesActies van KeroZo bvba

December - januari acties: Indien u in deze twee maanden ramen besteld krijgt u vliegenramen voor in de slaapkamer aan de halve prijs.
Indien u in deze twee maanden een sectionale poort besteld krijgt u een inbraakset GRATIS.

Februari: In deze maand staat Valentijn centraal. Indien u in deze maand ramen en deuren of een veranda besteld krijgt u een bon ter waarde van 25,00 euro om eens lekker te gaan eten in de Oude Statie in Nieuwerkerken.

Maart: Tijdens batibouw krijgen alle klanten 3% korting bij het bestellen van ramen en deuren, sectionale poorten en veranda's.

Mei: In deze maand willen wij graag de moeders verwennen, indien u in deze maand ramen en deuren besteld of een veranda krijgen alle mama's een standaard gelaatsverzorging ter waarde van 40,00 euro bij Filosofie in Rummen.

Juni: In deze maand willen wij graag de vaders verwennen, indien u in deze maand ramen en deuren besteld of een veranda krijgen alle papa's een bongobon ter waarde van 50,00 euro.

Juli - augustus: Zelfde voorwaarden als in de maanden december en januari.

Aarzel niet om ons te contacteren en te genieten van onze acties!!!!Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu